onsdag

Hej halloj..

Sitter hemma och eldar som en tok, är 20 grader här inne, men måste elda lite till för det drar så kallt.. Fick reda på idag varför golvet är så kallt i vardagsrummet och sovrummet! Isoleringen är helt enkelt gammal (huset är från stenåldern), så när vi ska börja renovera de två rummen så ska golvet rivas upp och isoleras på nytt! :)

Gick bra på skolan idag. Jag och Josse gjorde klart vårat plakat om hyggesrensning och markberedning. Den blev skitsnygg! ;) Beröm fick vi för den också! Först fick vi beröm av KB och KBt, sen kom det andra lärare och sa att den var fin! :)
Redovisade ändå mitt trädarbete, var bara KB, KBt och Josse i klassrummet.. Lika bra att börja träna inför en liten publik :) Men pratade alldeles för fort, han inte andas eller nå.. Men det är för att jag blir så nervös! Träning träning!

Jo, var ju hos läkaren idag, hon ska skriva en remiss till kuratorn.. Så nu ska vi se hur det går! :) Pratade med läkaren lite om att skolan känns tung osv. Jag tycker att det är löjligt att ha ångest över att gå till skolan osv när jag trivs där, men läkaren tyckte inte de, utan hon sa bara att kuratorn kan hjälpa mig med mitt tankesätt, så ska nog skolan börja gå bra sen :) Hoppas!

Nå, har nyss ätit pulvermos. Fredrik jobbar natt, så då orkar jag inte göra någon middag.. Ganska billigt, hehe.
Tänker inte göra några skolarbeten idag. I kväll ska jag fan ta det lugnt! Plugga lite körkort kanske, men de är det enda. Har redan pluggat som en idiot i flera dagar, och nu behöver jag en paus!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0