Måndag

Hmm.. Vad har hänt idag?
Sov för länge och kom till skolan just efter tolv, började 11.50. Hade fotboll på Stureplan så for dit, gick inte bra idag, började svida i ögonen och hostade.. Kändes som att luften var torr där inne :/ Men jag försökte i alla fall!
Efter de var det samhälls.. gjorde ingen speciellt, läste lite i boken inför provet imorgon. Sen kom Fredrik och hämtade mig.
Vi åkte till Häst & Hundliv och köpte en hundbur! Perfekt storlek, båda hundarna ryms i den. Är för en hund upp till 12 kg! Lätt att ha med sig och ha i bilen, även om vi inte har en kombi! 590:-, sved lite när jag skulle betala, men en hundbur behövs alltid!
Åt på 11:ans snabbt, Fredrik blev så hungrig.. hehe.
Var förbi på Evas jobb, en som hon jobbade med ville se Albin. Gick hur bra som helst. Felix är redan poppis där och Albin verkade även uppskattad! :)
Handlade snabbt innan vi åkte hem. Hade skrivit en lista på saker som skulle handlas, men nog fan hamnade det ändå grejer i korgen som vi egentligen inte behöver! hehe.

Sitter nu och pratar med Fredrik på telefon.. Vi pratar julklapp. Vi funderar på att lägga ihop våra pengar och köpa en gemensam julklapp till oss. Tycker att det är bättre än att vi ska hålla på och lägga ner tid på att fundera över julklappar åt varandra osv. :)
Nå, ska prata färdigt med Fredrik nu, sen plugga till provet som är imorgon...

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0