Onsdag

Hoh hoh.. Nu har jag sovit för länge igen, jag som har lyckats vakna någorlunda tidigt i några dagar! Vill inte falla tillbaka i de dåliga sovtiderna!

Glömde skriva igår att jag fick veta i måndags att jag får börja övningsköra nu! Jippie! Så det tog bara en månad att få papprena, skit nice! Tänkte ju övningsköra med Fredriks 123:a, men blir inte av förrän nästa månad när Fredrik fått lön igen.. Är lite tajt med pengar nu när han har igång E50:in ;p hahaha
Nä, han får försäkra den och ställa på den sen när E50:in är avställd, kan ju bomba omkring med 126:an medans ;p Även om jag inte lär mig växla med den, men jag lär mig i alla fall trafikregler, och se hur fort jag kör utan att hålla på och kolla på hastighetsmätaren osv.. ;p Har faktiskt börjat bli ganska duktig på att köra!

Får se vad som händer idag.. Funderar nu på vad jag ska göra för mat, ugnspannkaka kanske? Känner att jag inte orkar börja laga någon avancerad mat. Sist jag försökte göra de, då skulle vi äta potatismos och fiskpinnar, och när jag höll på att skala potatisarna så började hela kroppen skaka och jag blev så jävla yr..
Så sedan dess har det inte blivit någon middag här hemma, tror jag..

Nej, nu ska jag gå och hämta något att äta medans jag läser bloggar. Sen ska jag väcka Fredrik och sparka upp han ur soffan och tvinga med han på en promenad! Hundarna vill också upptäcka nytt och inte springa omkring som judar på gården varje dag.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0