Natt

Kan berätta för er att mina hemmagjorda köttbullar och de stuvade makaronerna smakade sååå gott!
Hade tänkt göra mer köttbullar idag, men jag blev på så dåligt humör, eller ledsen kanske man ska säga, så jag satte bara på mig varmare kläder och gick ut och satte mig i bilen..

Köpmansdisken är för övrigt nästan klar.. Får se imorgon om den måste målas ett varv till.. Det kommer säkert behövas, men som sagt, vi får väl se..

Fredrik är ledig ikväll, han spenderar den genom att sova.. Sova är fan det enda han har gjort idag alltså.. Jaja, han får ju göra som han vill, men hade varit roligt om han hade velat hitta på något tillsammans med mig.
Men men..

Ska nu tända en lampa här i vardagsrummet, och så ska jag lägga mig och mysa med min bok.. Sen ska jag försöka sova!  Tur att man har börjat vända dygnet tillbaka nu! Men bara för att jag skrev så där nu så kommer det sluta med att jag vaknar 16.30 imorgon!
Nå, inte min huvudvärk, får se om mitt alarm på telefonen funkar när jag har den på ljudlös.. Min telefon är helt knäpp, hatar den ibland..
Ska från och med inatt ha mobilen på ljudlös eftersom det alltid är någon som ringer och efterlyser Fredrik på min telefon.. Jag vaknar bara till när Fredriks telefon ringer, för då bultar jag på honom och säger att han ska svara, och så somnar jag om.. Men när min telefon ringer, då börjar jag kolla vem det är som ringer och så måste jag börja väcka Fredrik och be han svara, när jag vet att det är till han.. Och då är det för sent, då kan jag inte somna om förrän efter ett tag.. Så nej, nu kommer inte min telefon vara något sätt att få tag på Fredrik. Skicka sms och fråga vars han är, då kan jag svara, men ring inte på min telefon varje gång ni ska ha tag i han.
Det är trotts allt MIN telefon, och den är inte alltid där Fredrik är. Svarar han inte, så är det inte mitt problem.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0