Dessa jävla pengar..

Nu börjar klockan bli mycket.. huh huh..
har suttit och pratat med Fredrik på telefon i 44 minuter.. Pratade mycket om pengar, våran ekonomi, mina svårigheter att hålla i pengar, djuren - speciellt hundarna osv..

Jag hoppas så jävla mycket att Fredrik får skota i vinter! Annars kommer han vara arbetslös igen under hela den lååååånga vintern..
Mig spelar det ingen roll om han är arbetslös, eftersom jag vet att han har jobb igen nästa sommar, men vi kan inte leva på mina pengar hela jävla vintern, så enkelt är det ! Jag måste lägga undan minst 500kr varje månad (började i juli) så att jag kan betala min skatt nästa år när det är dags att deklarera..
Sen har jag hundarnas försäkring i Januari/Februari..
Jag har råd att betala räkningarna varje månad, men sen har jag inte råd att åka buss till skolan eller att handla mat. Så Fredrik måste helt enkelt ha jobb.
Kom inte och säg något uti a-kassan. Läste på aftonbladet att alfakassan har en väntetid på 21 VECKOR !! Sjukt, om ni frågar mig. Då kommer Fredrik inte ha pengar på flera månader när han blir arbetslös, han hinner i princip börja arbeta igen innan han får sina pengar från alfakassan, och då är dem ju helt onödiga!

Pengar är ett väldigt stort bekymmer för oss.. I alla fall för mig.. Fredrik lever för dagen, tar den som den kommer och hoppas att allt kommer att lösa sig. Medans jag är den stressade personen, som ska planera långt i förväg och sedan tro att det värsta kommer att hända just oss..
Just nu befarar jag att Fredrik inte kommer kunna köra i vinter, och då vet jag inte hur vi ska göra ekonomiskt.
Jag är rädd att om han inte får jobba, då kommer han vara tvungen att flytta hem till sina föräldrar igen, och jag blir tvungen att flytta till Haparanda..
Jag känner, att eftersom vi snart har bott tillsammans i ett år, så kommer det inte att hålla mellan oss om vi flyttar isär.. Det är min största rädsla, för jag vill verkligen inte förlora Fredrik, han är det bästa som hänt mig på många år!

Jag hoppas så förbannat att den här jobbfrågan löser sig.. Eller så får jag helt enkelt skaffa körkort, gå skola på dagarna och jobba häcken av mig på kvällarna någonstans så att vi kan fortsätta leva tillsammans här i huset...

Nej, nu börjar det här inlägget bli långt, och klockan mycket.. Ska nu ta och lägga mig i soffan och se tv.. ska upp tidigt imorgon, vi ska till Haparanda.

Kommentarer
Postat av: Zandra

Jag älskar mitt hår också! :) Jag blev riktigt nöjd! :) Hehe

2009-08-21 @ 13:16:08
URL: http://mzma.blogg.se/
Postat av: *Em

Heeej :) Allt bra med dig idag?

2009-08-21 @ 14:34:34
URL: http://emelojs.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0