Körkort?

Jag har inte gjort nå speciellt idag alls..
Har mest suttit framför datorn eller läst..

Kollade upp lite om priser osv med körkort.. huh huh vad dyrt allt är!
Alltså, risk 1:an.. Hur onödig är inte den? Jo, visst, det är bra att veta om alkohol osv i trafiken, men det kan dem ju skriva om i boken istället, och så kommer det lite sådana frågor på provet! Det tycker jag skulle vara något.
Man ska sitta i en timma på risk 1:an, och lyssna på saker om alkohol, narkotika och trötthet i trafiken... 3 jävla timmar alltså, och det ska dem ha 800kr för! Dra mig långt åt helvete säger jag då bara.
Och bara halkbanan går på 1700 kr!
Vad kommer här näst?
Dem kommer säkert komma på något om att man ska komma på en 5 timmar lång kurs där man ska lära sig att byta däck, olja, tanka osv.. Som dem tar 1500 kr för.. Lovar, det kommer bli så!
Räknade ut att jag redan lagt ut kring 1500-2000kr på körkort.. Herregud.. Sedan räknade jag ut att med uppkörning å allt, så kommer jag vara uppe i ca 10.000 för att få körkortet.. Nej, måste ta och kolla hur mycket han på skolan tar när man övningskör med han, halkbana osv..
Tycker att det kan vara dyrt att ta körkort tex i sthlm, där kan dem för fan ta tunnelbanan osv!
Jag som bor i norrbotten, ute i en liten by, jag behöver ett körkort, annars tar jag mig ingenstans.. jag skulle kunna få det billigare! Och givetvis alla andra som har svårt att ta sig in till stan, jag är inte någon egoist.. Men ni förstår..

Usch nej..
Hatar denna ständiga tanke på pengar.. Pengar, pengar och pengar..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0