hoh hoh

Nu är köket nästan klart! Är bara lite burkar å shit som har åkt ut från kylskåpet som ska sköljas ur och sorteras i påsar, köksbordet ska det plockas bort de sista grejerna, dammsuga och skura, dammtorka.. Sen är köket klart! Hallen tar ju bara 5 minuter så..
Sen får man se hur det blir med toaletten!

Har även börjar fixa kökssoffan när Fredrik kom hem. Blev att skruva bort alla dynorna och sedan börja olja in själva ramen.. Träet blev genast mycket snyggare.. Sedan ska vi klä om dynorna klart och sedan skruva tillbaka dem på ramen.. Kommer bli ganska fin.. Ska ju bara ha den soffan tills vi bygger om köket, för då ska det dit en annan slags kökssoffa!

Imorgon ska vi åka in till Kalix och shoppa lite.
Fredrik ska köpa nya skruvar till soffan.. Lilla jag ska köpa grejer så att jag kan börja skrapa ena lillhuset som står på gården bredvid garaget. Den ska nämligen bli en del utav hundgården som vi ska göra..
Vill ju att Steven ska ha det fint i sin hundgård :) Och då blir det ju genast finare på gården när det där lillhuset inte ser så ruttet ut..
Kommer bli fin fint!
Egentligen behöver inte Steven de där lillhuset, eftersom det kommer en koja med hundgården.. Men den är ju till för värme.. Och detta lillhus har betonggolv, vilket är skitbra på sommaren! Så tänkte att Steven får ha det huset att gå in i under varma dagar! smart Sandra!

Jaja. Nu ska jag fråga Fredrik om vi ska lira lite GH metallica ;D

Kommentarer
Postat av: Ginaaa

Tack Tack =) de var ett tag sen hur är de med dej ?=)

2009-08-04 @ 14:15:30

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0