Blir tokig

Alltså jag blir tokig på Steven, han är ett riktigt jävla stor svin!
Har bett Fredrik skaffa soptunnor för läääänge sen, men det har inte blivit av. Jag har inte ens orka börja ringa till kommunen eftersom jag inte är bokförd i kalix och orkar inte med tjorv.
Så vi har soporna gömda tills vi för några till Granån. Men det är kompost påsarna som steven är tokig i.. Det spelar ingen roll vad man gör med dem, han får ändå tag på en påse och äter upp allt! Jag menar verkligen ALLT! Påsen och innehållet i den.
Ja sen när magen ska börja smälta påsen och allt annat, då mår ju magen så klart inte bra och så spyr han. är så fruktansvärt less på de här nu.
Torka spya i typ 2 veckor, det är ingen höjdare. Nu orkar jag fan inte torka nå mer, så tänker inte Fredrik ställa upp och hjälpa till att torka upp spyan som kommer nu, då får det fan ligga där i hallen. Svinigt, jag vet, men jag har verkligen INTE ork till att göra alla sysslor helt ensam.

Ska låta Fredrik sova i typ en timme till, sen ska jag tvinga han att köra mig till Kalix så att jag får köpa en munkorg åt Steven. Han kommer inte få gå ut i fortsättningen utan en munkorg! så enkelt är de. Tyck vad fan ni vill, men som jag skrev igår; MIN hälsa kommer först!
Jag måste verkligen bli lite me egoistisk och tänka på mig själv. För annars bryter jag ihop. Jag har ingen ork till något.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0