UTTRÅKAD..

Kan redan sammanfatta mitt påsklov... Det har varit de trögaste, segaste, tråkigaste, fattigaste, ensammaste påsklov som jag någonsin varit med om! Och de grejerna jag räknat upp nu, de är bara förnamnet...
Fredrik har börjat tidigt alla dagar, och slutat sent, jag har inte kunnat prata med någon annan än hundarna.. Ingen har kommit på besök, och utan pengar så har jag inte kunnat åka in till Kalix.
Så mina dagar har spenderat framför den där jävla tv:n.. Är så fruktansvärt less nu, så jag vill bara typ gråta för att jag har så tråkigt..
Var meningen att vi skulle åka till Haparanda imorgon, för min mamma fyller år då.. Men vad händer då? Ja, Fredrik måste ju SÅKLART jobba igen.. Nu är jag less, jag tänker inte vara ensam hemma en enda jävla dag till!!!!! I helvete heller!
Jag tar sista hundringen vi har, åker in till Kalix och tar bussen därifrån till Haparanda... Jag gör fan de snart... Även om jag och Stigge inte kommer överrens och hatar varandra, så är det mycket roligare att vara i Haparanda än hemma ensam.  Skulle fan ha tänkt på de för flera dagar sedan... Jävla skit...

Nu är jag så jävla sur.. fan fan fan fan fan fan fan!!!!!!!!

Nu ska ensamma, arga jag, gå och värma upp äckelmat och se på Talang...

hejdå

Kommentarer
Postat av: poopi

haha, joo typ samma här :P

2009-04-17 @ 21:31:36
URL: http://poopi.blogg.se/
Postat av: anna

har du gjort någon slags annan tatuering eller? :)

2009-04-17 @ 22:32:15
URL: http://annaandric.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0