HALLOJ!

Idag såg jag att det var jag och 3-4 till typ från klassen som hade klarat ekologiprovet!! :D Vi är 12 st i klassen men inte ens hälften klarade det ;p Nog för att det var ganska svårt! Så nu känns det som att jag har ett IQ på 44920457302!
Ja, man kan ju önska i alla fall! ;)

Hade sovmorgon idag till 09.10, för dem som inte hade klarat provet skulle göra omprov då.. :) Så jag åkte in med Fredrik till Kalix.. lata jag tyckte de var så skönt! För då slapp jag gå från bussen till skolan!
Första lektionen för min del var grönt, Rose-Marie stod och började prata om vinterekologin som vi ska börja med :)
Efter de hade vi Elsäkerhet! Idag blev vi indelade i 3 grupper. Sen fick vi komma grupp efter grupp och skruva i eluttag och koppla loss grejen där inne osv.. :) Var ganska så roligt faktiskt! Och då när det inte var våran tur, då fick vi sitta och svara på frågor :) Känner att det blir roligare och roligare att ha Bertil som lärare! :)
Slutade 13.10, inte så kul de då, för då hade bussen just gått 30 minuter före :p haha. Men Mari var snäll och gick på stan med mig.. Hittade 2 kjolar på Chili som jag Verkligen vill ha!! Ja, den ena kostar ju "bara" 500kr.. Men den ska finnas i min garderob en dag.. Jävlar när jag betalt körkortet, då ska jag ta ut lite pengar från banken och fara och köpa nya kläder, för det är något jag verkligen behöver!!
Hittade även en massa fint på KC som jag tror Fredrik skulle passa i.. Men han kommer nog inte tycka samma sak som jag om dem kläderna.. Och han behöver också nya kläder!


aja, nu ska jag gå och ge djuren mat..


Någon som gjort nå roligt idag?

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0