BÄSTA SKOLAN EVER...!

Goddag!

Tänkte börja med att säga att jag måste gå på den bästa skolan! För det första har vi alltid bra mat! :) Tex idag, då hade vi tacobuffé! Fy satan vad gott de var kan jag tala om! Det var som att sitta på 11ans eller nå liknande och äta :p och så hade dem skurit upp en massa frukt, så jag satt och frossade i mig av vatten- och honungsmelonerna ! Någon apelsinbit slank också ner! fyyy vad gott!
Ja och idag på jägarexamen så fick vi prova på att skjuta! :D Det var som en duk dem hade hängt upp i klassrummet, sen var de ett program på en dator som gjorde att man kunde skjuta lerduvor osv :) "vapnet" var tungt för mina små armar! Men roligt var de! ;p
Jag visste inte vilken hand jag skulle ha på avtryckaren, för jag är vänsterhänt.. Men vi testade med vänster hand, men då blev reflexen för mig att jag blundade med höger öga fast jag skulle blunda med vänster :p så då sa Ooa att jag är då högerskytt ;p eller hur man nu säger :p blev automatiskt så eftersom jag vill blunda med höger öga ;p testade skjuta lite :) gick ganska bra där på slutet!

Har precis kommit hem, är fortfarande asmätt efter lunchen! Så dricker nu en liten Red Bull och ska snart ut och träna med Steven.. :) Steven är ganska så jobbig och ska tugga sönder allt och andra grejer, annars är han en jätte fin hund.. Och Ooa verkade veta mycket om hundar, frågade han lite tips på vad jag kan göra åt bitandet på mina skor osv.. Fick en massa bra tips, och förklaringar, så nu ska vi börja träna!
Har även anmält mig till en valpkurs som börjar i slutet av maj ! Så Steven ska bli en bra hund han också ! :)
"Det finns inga hundar som är födda som olydig, de är den som uppfostrar som inte har nog mycket kunskap!"
Har lärt mig av de uttrycket, så nu blir det att börja träna och lära sig! :)

Hundarna ligger nöjda och glada med varsitt grisöra :) de är första gången dem får såna :)

Aja, nu ska jag läsa lite bloggar medans vovvarna roar sig, sen blir det träning med Steven då :)


Har ni haft en bra dag? :)


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0