TORSDAG.. SKITDAG..

Kommer inte orka med specen, så enkelt är de.. De går fan bara inte.. Fysiken kommer jag aldrig att klara.. Vill inte gå där nå mer.. Pluggis, de är inte jag.. Jag har inte någon plugg hjärna och jag är inte nå smart heller för den delen, kommer aldrig att klara av de här.. Vill byta...
Skolan idag gick åt helvete.. Pallade inte med den nå mer så jag gick därifrån på fysik lektionen.. Ska sen tillbaka till skolan och prata med någon om mitt problem.. Får jag inte hjälp så kommer jag hoppa av.. eller byta skola i alla fall.. så enkelt är de, jag är less på att må psykiskt dåligt i skolan och bli behandlad som luft...
Jag är väl också en människa ? Inte fan kan de vara jag som gör fel hela tiden! NEJ NEJ!!

Aja.. sitter och är förbannad över mitt hår också, de har blivit så slitet så jag kan inte ens ha de löst nå mer, de ser ut som ett kråkbo så for jag har löst de, topparna är alldeles kluvna och äckliga.. Måste typ klippa bort 10 cm minst.. Och jag som har sparat mitt hår .. Aja, sånt får man leva med.. Går ju snabbare att få tillbaka min riktiga hårfärg om jag klipper de lite kortare.. Har som planerat att ta tillbaka min riktiga hårfärg, är så less på att färga om och om igen när den där jävla utväxten kommer fram..

men men.. Nu ska jag gå och hålla Nadja sällskap framför Tv:n innan jag börjar traska tillbaka till skolan.. usch usch.... Hoppas jag kommer få min vilja igenom..

Börjar tappa hoppet igen. Hoppet om att allt kommer att bli bra.. För så fort något bra händer mig så är de nå annat dåligt som händer mig.. Kan inte skolan i alla fall få vara bra hela tiden? Varför måste den börja fittas med mig hela tiden? Även om jag byter skola så kommer jag alltid tillbaka till samma gamla skit.. Varför? Har jag någon jävla stämpel i pannan som säger att man ska behandla mig som luft eller vadå?!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0