JAG KÄNNER MIG ÄCKLIG

Har fortfarande feber.. Inte lika hög som igår, men den kommer fram och tillbaka.. Fick så svårt att andas idag pga min hals, så farmor fixade en akut tid åt mig på sjukan.. Dem fattade inte vad som var felet, eftersom jag hade prickar på halsmandlarna och testerna visade inget, så då var de inte halsfluss, inte körtelfeber heller, halsmandlarna var för fina för de.. De enda felet dem hittade, de var att dem har så svullna.. Så jag fick lite penicillin.. Känner redan att halsen blivit lite bättre.. :)

Så idag har man inte gjort sådär värst mycket.. Haft panik när man inte kunnat andas från och till, sovit , försökt få i mig nå att äta.. Sovit lite till.. Ja och mellan allt de där så har jag smsa :)

Men men.. Måste nog hoppa i duschen nu.. Luktar verkligen inte nå gott efter att ha haft feber och fått svettas som en gris.. :P Sen ska jag se om det finns något som jag kan äta, för jag svälter :P hehe

Kommentarer
Postat av: Mia

Henke hade skitkonstigt i halsen för ett år sedan..

Han hade haft ögoninflammation, och sedan fått ont i halsen. Så hans halsmandlar svullnade upp jättemycket, så han åkte till akuten. Då visade det sig att ögoninflammationen hade vandrat ner i halsen, så han fick äta pencillin i två veckor..

2008-09-03 @ 19:48:31
URL: http://miizing.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0