FREDAG

Jao, då var det helg igen. Får se vad som händer nu i helg..

Idag på skolan så har vi bara haft Grönt.. Uscha.. Vi som var klara med våra terbarium fick lämna in dem.. Sen fick vi nyckla lite växter osv.. Trodde de skulle bli väldigt svårt att nyckla, men det var nästan lite kul .. ;p
Var lax och potatis till lunch idag också, riktigt gott om jag får säga de själv. Sen blev det tårta till efterrätt.. Om jag inte sagt de tidigare så spela roll om jag säger de en gång till, men vi på naturbruks får efterrätt på fredagar ;) hehe
Fredde kom till skolan sen och hämtade mig, Sofia.W och Mari.. vi körde Sofia till centrumvägen där hon skulle hoppa på sin buss. Sen så körde man Mari hem till Djuptjärn.. Sen så snurrade vi på stan ett tag, men efter nå tag så for vi tillbaka till Djuptjärn och hämtade upp Nadja, lånade lite filmer av henne ;p Vi snurrade på stan och åt pizza på Waressi.. snurrade på stan ett tag till efter de..
Sen vid halv fyra så körde Fredde oss till Mia. Jag och Nadja skulle dit på en typ tjejmiddag, blev tacos. Var gott, men man orkade inte så mycket efter att man smällt i sig en pizza. okey, jag åt inte upp hela pizzan , men ändå.. Vi satt där hos Mia och lyssnade på musik och så.. :) Får inte glömma att säga att Sofia.H var där också :)

Sitter nu här hos farmor, vet inte riktigt vad jag ska ta och göra. Sitta och vänta på att Nadja ska komma och se på film med mig. Kan som säga att de är en ganska tråkig fredag.. eller fredag kväll kanske jag ska säga..

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska jag ta och se vilken av filmerna jag vill se..

Heippa!



Fredrik <3

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0