BAJS DAG

Ja, denna dag började med att jag inte hann duscha, "jätte" kul.. Låg och drog mig i sängen till halv 8 så de var bara att kasta sig i kläderna, sminka sig, borsta tänderna och springa till skolan.. Eller ja, inte springa, men gå fort ..
När man kom till skolan så fick man en flytdräkt som vi skulle ha, vi sku ut och köra båt.. Bara vi specare då såklart. Går inte tillsammans med jakt nå mer. Känns skönt, men samtidigt lite tråkigt.
Nå men, vi åkte till Marahamn och alla fick köra båt .. Var väl lite kul, men blev lite trött så jag la mig ner i båten och somnade ett litet tag :) hehe..
Sen de sista som vi gjorde innan vi for från hamnen, de var att åka ut på vattnet igen.. Ja, är inte säker på namnet än, men tror han heter Rikard, han hoppade ner i vattnet med flytdräkten.. :p Snacka om att de måste ha varit kallt i vattnet :p och han blev inte lite blöt heller.. Och han hade ännu de vanliga kläderna under dräkten.. måste ha varit lite tungt att simma.. :p Och han hoppade i fler gånger efter de.. Fyyfan, förstår inte, de var ju svinkallt i vattnet!

Sitter nu hemma hos farmor, är på så jävla dåligt humör så de fan inte är sant.. Har bara lust att slå sönder något .. fyyyyyyyyyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan... sry, men som sagt, är på satans dåligt humör..

Nu ska jag svara på msn och läsa lite bloggar. heipps


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0