TISDAG

Hej hopp alla bloggläsare!

Denna dag började med att jag vaknade tjugo i åtta.. Jätte bra Sandra, JÄTTE BRA !! *tummen upp*.. Så de blev att bara slänga på sig kläder, hoppa i skorna och gå snabbt som fan till skolan. Testade nu den där genvägen till skolan och de gick fan 5 minuter snabbare att gå den!
Jaa. Väl på skolan blev de att sätta på sig skyddskläderna som vi skulle ha. Sen hämta röjsågen och fila klingan lite.. gick fan inte så bra den här gången att fila :/ Sen så åkte vi till Björkfors och började röja . Jag däremot fick avbryta efter lunch, lite före ett... Mitt ena knä pallade inte nå mera. Lärarna visste inte vad de skulle göra av mig, för de kunde inte köra mig tillbaka till skolan.. Så jag ringde till Fredrik , visste att han låg och sov men vad skulle jag göra? Fick jätte dåligt samvete över att jag ringde honom, vet ju att han jobbar så sent .. :(
Nå, han kom och hämtade mig i alla fall. Som tur är så bor han ju så nära de stället vi var på :) åkte hem till honom, men tog av mig de där snygga skogskläderna först, haha.. hade som tur var vanliga kläder under dem :D hehe..
Sen åkte jag, Fredrik och hans syrra in till Kalix, skuumade som fan.. For till Mari en sväng och kollade på hunden som dem fått för någon dag sedan.. :)
Sen gjorde vi inte så mycket.. Var och åt på Waressi och Nadja satt där .. :p så hon fick komma med oss sen :) så vi har suttit här i "mitt" rum nu och skuumat framför datorn osv .. :)

får se vad som händer ikväll, ska i alla fall läsa lite bloggar snabbt och sen så ska jag och Nadja tralla iväg ut :)
Kan vara uppe ganska sent idag, börjar först tio i tolv imorgon :D sweeeeeeet ;D Och då har jag bara körkortslektion ;p nice nice nice nice nice nice nice!!!!!!

aja, nu ska jag läsa bloggar!

Heippa!


Kommentarer
Postat av: Mia

Du har blivit nominerad av mig. Titta i bloggen! :)

2008-10-15 @ 18:28:46
URL: http://miizing.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0