TILLINTETGJORD .

Tillintetgjord..  av Debra Puglisi Sharp & Marjorie Preston...

Den sanna berättelsen av Debra Puglisi Sharp, som trots sina fasansfulla upplevelser orkar kämpa för brottsoffrets rättigheter..

Fem dagar i helvetet skulle kunna vara undertiteln till Debra Puglisi Sharps sanna berättelse om hur hon kidnappades, hölls fången och upprepade gånger våldtogs av en narkotikaberoende vettvilling.
     Det hela började an aprildag 1998 i Delaware när Debra planterade rosor i sin trädgård. Hon är ett slumpmässigt valt offer av en man som tränger sig på, binder henne och forslar henne i en bil till sin lägenhet. Vad hon då inte vet är att han dessförinnan dödat hennes man. I lägenheten behandlar han henne mer som ett djur än en människa. På dagarna går han som vanligt till sitt arbete på Chryslerfabriken. Efter fem dagar lyckas Debra mirakulöst nog att ringa en larmcentral. Hon slipper ur sin fångenskap och gärningsmannen grips.
Tillintetgjord är en berättelse om en kvinnas stolthet och vrede, kampberedskap och okuvliga livsvilja.



Okej.. De där var som stod på boken.. Lägenhet var inte rätt. Så som de står i boken så har jag fattat att hon hamnade i hans hus.. Men jag kanske missförstod.. 
I början var boken tråkig, den var invecklad, fattade inte vad hon snackade om, men efter ett tag så fattade jag att de var lite tillbaka blickar i hennes liv, då när hennes man fortfarande levde.. 
Kan säga att de började hända hemska saker när hon väl satte igång och berättade om hennes hemska upplevelse.. Man börjar tänka till. Hur fan kan man göra så där mot en annan människa? 
Hur kan de finnas människor som kan göra så där? Ärligt talat så tycker jag att såna personer inte borde få leva.. Har dem gjort något så hemskt som Mr Flagg gjorde, då borde man avrättas, de är min åsikt..
Kan starkt rekomendera den här boken, den får en att tänka till..



Livet är alldeles för kort för att slösas bort.. Man ska vara rädd om de man har och inte ta allt för givet... För en dag.... Då kan allt tas ifrån en och man får aldrig mer tillbaka de man en gång hade..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0