KÄRLEK

Ja, jag fick en önskan av min söta vän Johanna  (som är som en syster för mig) att skriva om kärlek.. :) Ska försöka att göra mitt bästa , även om kärlek inte varit min starka sida :)


Alla vill ju vara med om kärlek, eller i alla fall de flesta. Det finns ju de som är kallhjärtade, som säger att dem inte vill ha kärlek. Jag tror att dem innerst inne vill ha det..

Kärleken enligt mig är något fint, men samtidigt så är det hemskt. Kanske jag bara haft otur med kärlek? Vem vet?
Visst, det är skit gulligt att se ett par gå hand i hand och ge varandra de där lyckliga blickarna, kanske en liten lätt puss, och så fnittrar dem lite grann.. Hur sött som helst :)  Nyförälskade par är nog det gulliga som finns :) Speciellt de som är lite blyga av sig, dem blir så otroligt röda och söta om kinderna ^^

Att bli kär är nog det härligaste som finns. Det där pirret i magen, hjärtat bultar lite hårdare än vanligt... Ibland känns det helt enkelt som att man ska skita på sig när man ser den där personen som man fallit för..
Man kan även fatta tycke för någon som man aldrig pratat med, kanske bara pratat på msn och sett en bild? Kanske bara sett på stan en snabbis och man kan inte få ut den ansikte ut huvudet?
Det finns en massa sätt..
De som kör via internet typ, när den personen inte är inne, då känns det som att tiden aldrig går framåt, man vill bara att den personen ska logga in.. Sen när den väl kommit in så har tiden gått så snabbt, så att man inte hunnit prata om något i princip.. Man sitter och håller andan och vill riktigt tjuta ut av glädje när den skrivit något gullig.. Sen när personen loggar ut så börjar hela proceduren igen, man sitter och väntar på ett den ska logga in igen..

Att umgås med personen man blivit kär i är skit jobbigt enligt mig.. Hjärtat bankar så jävla hårt och det känns som att man ska börja blöda genom öronen eller nå. Man kan få hand svett, ens första tanke är "åh nej! tänk så tar han/hon min hand, och jag svettas floder från händerna.. åh nej.. åh nej.. åh nej"
Sen så börjar man fantisera att de ska bli en kyss, då börjar man oroa sig för att ens andedräkt luktar apa, så man sitter och tuggar tuggummi och så råkar man svälja det och får ännu svårare att andas.. Eller så tuggar man och så vet man inte vad man ska göra av det sen när kyssen kommer.. Ett tips från mig, svälj snabbt! ;) haha

Det mysigaste som finns är att ligga i soffan eller sängen och se på en film :) speciellt när det är en läskig film, då har man en anledning att trycka sig nära..
Att gå på stan med den personen när alla ser på, det är också det härligaste som finns.. Man vill att alla ska titta.. vill att alla ska förstå hur lyckliga man är..

Jag älskar kärleken så länge det inte är en massa tjat och tjaffs hela tiden.. Då försvinner känslorna till slut.


Ibland har det nog hänt för många, inklusive mig, att man varit kär i kärleken...

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0