Fredag.

Ja då var det fredag igen. Funderar på om jag ska åka till Luleå idag. Typ göra hål i läppen XD
Ja, kan ju säga vad jag gjorde på jobbet i onsdags : Jag bärde tunga säckar som vägde ton och det fanss 100tals av dom! Det hade blivit nå fel där borta vart dom beställt maten ifrån.. :S Dom hade beställt in 3 säckar med Royal Canin Maxi Sensible 15kg, gissa hur många som fick in? Jo, hela 14 st!
Samma med Royal Canin Mini Junior 2kg, vet inte hur många dom beställt in av dom men dem fick i alla fall in 15 säckar och sen så märkte jag och Jasmine att det fanns kvar 3 st av samma påsar från förra lasten som kom. :P Fyyfan vilket tjorv det var :S Sen var det nå med kattmaten också, hade kommit typ 7 st för mycket av den också.
Det var med andra ord helt jävla fucked up! :S
Ja och kaninerna kom ju också. Vi fick tvätta av dom lite å så. Sen så kom det nya dvärghamstrar, nya vita möss, sen några andra ful/söta dvärghamstrar, vanliga guldhamstrar, nymfparaktier (fågel, vet inte om jag stavat rätt) , undulater och sen nå andra slags fåglar som var en kundbeställning.

Ja sen lite om igår.. Matade alla djuren å så. Sen så sa Päivi att det också hade kommit in ödlor igår och det hade jag och Jasmine missat, så när vi matat färdigt djuren så gick vi och kollade på ödlorna. Päivi lät oss hålla i dom å så, blev helt kär :D Har länge velat ha en ödla, men inte en sån. Men nu när jag fick hålla i en så blev jag helt kär :) Jag är inte den enda, Jasmine blev också helt galen :P Så varje gång vi inte hade något att göra så gick vi och höll i dom. :)
Sen så dammsög jag halva butiken, Jasmine tog sen resten :P Sen satte jag ut lite varor och frontade lite.. Fanns inte så mycket att göra igår..
Sen så hände det en tråkig sak... :( Kaniner är ju väldigt känsliga djur. Även om man inte kan tro det så är dom väldigt känsliga.. speciellt mot stress.. En av kaninungarna dog, den hade blivit så stressad under resan hit upp så att den fått diarré.. Vi tog undan den och gav den medicin, efter några timmar så hade hon dött.. :( Det var just den sötaste kaninungen också :'(

Mormor kom och hämtade mig när jag slutat jobba.. For hem och åt lite mat, sen vräkte jag i mig tårta eftersom jag fyllde år igår ;) Så nu är man hela 17 år gammal ! :) Snart blir det kroooogen ;)
Joo, sen blev det ju också lite jobbigt igår.. Men det ids jag inte gå in på..


Nej, nu ska jag ta och äta typ den sista tårtbiten som finns i kylen och sen ska jag kanske traska till skolan och hämta en sån där omvalslapp.. Ska söka till Grans och se om jag kommer in. Jag hoppas att jag gör det, vill komma härifrån..

Bye bye

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0