SOV INTE PÅ EN LITEN SOFFA

Natten har rent ut sagt varit hemsk .. :P
Jag stängde av datorn efter tolv någon gång, och då gick jag och la mig i soffan och kollade på tv.. Jag somnade till slut.. Men att ligga och sova hela natten på en 2sitts soffa är något jag inte föredrar.. Är lite för lång för den.. :p haha.. Har sedan vaknat fram och tillbaka hur mycket som helst.. Sen är det någon idiot som håller på och ringer hela jävla tiden, men eftersom jag inte vet vad de är för nummer så svarar jag inte.. Och ja, i och för sig så har jag legat i soffan och ignorerat telefonen.. Inte min mobil, farmors hem telefon..

Man får se vad som händer idag då .. Funderar på att göra lite frukost :) Ja man ska väl ta och handla lite också så att man slipper svälta.. Farmor har fått slänga hälften av grejerna när det gick en propp och frysen hade lagt av..

Har lite dåligt samvete över igår , eller i natt eller hur man nu säger.. Jag skulle inte ha hållt på och gnälla sådär åt dig som jag gjorde, var barnslig.. Förlåt mig.. Jag kan vara lite jobbig när jag är trött å så .. :) Ångrar mig iaf..


Nå men, jag avrundar här nu, är ganska hungrig så jag ska gå och se om det finns något man kan koka ihop :)


<3

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0