IMORGON VET VI NOG..

Var på Luleå Kalaset igår också.. Var inte så roligt där ett tag, men det löste sig till slut..

For med Nadja dit .. Då kom hennes vän Fredrik och mötte oss på busstationen.. Vi gick hem till honom, jag satt och drack mina blaskcider.. Men efter ett tag så bjöd Fredrik på en grogg :)
Jag, Nadja och Fredrik for in på området för att se The Boppers, men Fredrik blev lite besviken så vi gick tillbaka hem till honom, och då kom Tony med, en kompis till Tony, som kom och ställde sig med oss när vi såg The Boppers.. :)
Matte och Ante var lite fulla när vi kom tillbaka till lägenheten.. :P Dem hade 2 tjejer från Arvidsjaur, eller hur de nu stavas, där..
Då bjöd Fredrik och Tony från sina groggar.. Sen gick vi hela gänget till Området igen.. Hade kul som fan.. :P Bjöd Fredrik och Ante på att få åka radiobilarna.. Fick en puss på kinden från dem båda som tack ;D Haha
Man kände sig som en ruggig player eller nå .. :P För senare så hade jag Fredrik i ena armen och Matte i den andra, i mattes andra arm var Ante fast :P I Fredriks andra gick Nadja.. :P haha.. stora gänget ;D
Sen efter ett tag så for jag iväg och träffade Markus, var kul :) Vi satt i Stadsparken och pratade osv. Sen gick vi mot området och var där inne ett tag.. :) Behöver inte skriva så mycket mer om de tror jag :)

Kom nyss hem, eller ja, nyss och nyss.. Men är ändå inte så länge sedan jag kom hit till farmor :)

Ja, och imorgon får jag nog veta vad som händer med min framtid.. Kommer jag in på Naturbruks eller inte? Om jag inte kommer in där, kommer jag in på någon av de andra sakerna jag kunde tänka mig att gå?
Vill nu flytta till Kalix mer än någonsin.. Det vill jag verkligen..
Jag vill, jag vill....

Har haft det sjukt bra i helgen.. Kommer aldrig att glömma de.. Har det bra nu också, men är bara en grej som saknas här hos mig nu :)

Men nu kom farmor och Lisa hit :P

bye

<3


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0