Måndag.

Idag har man varit på skolan som vanligt :P Har haft mentor, engelska, försäljning och service sen så slutade jag ;D Eller igentligen så skulle jag inte ha slutat , har igentligen haft idrott sista lektionen men den skippade jag (igen!) Vet att jag borde gå på idrotten, men jag hatar den, jag lovar, jag hatar den verkligen!
Sen så fick man köpa sig en macka, för det var äcklig lunch. Kyckling pyttipanna eller hur fan de nu stavas. Vem FAN kom på att man skulle sätta i kyckling?! Är spy less på pytt nu, man får det ofta i skolan och sen så gör dom det hemma också .. :S Är less på kyckling!!!!!

Ja, den kan jag skriva lite om min söta hund ^^ Jo, igentligen så var det ju inte meningen att hon skulle bli så fäst vid mig, för Wille var så fäst vid mig så han ville inte ha med någon annan att göra.. Det är meningen att Nora ska sova överallt i huset, precis vars hon vill. Hon ska som vara allas hund men i papprerna så står det att de är jag som äger henne. Nu är det så att hon har gått och blivit tokig i mig ;D Och jag har inte gjort nå speciellt :P Jag håller på som alla andra , och de är mig som hon väljer att sova hos på kvällarna .. :D Sen när jag gått till skolan så hade hon kikat in i mitt rum då och då, som att för att kolla om jag kommit hem ;D Hon hade försökt att gå och lägga sig i min säng, men då tog mamma och sa åt henne att sova i soffan eller någon annan stans :P hehehe. När jag kom från skolan hoppade hon på mig som en idiot ;D Nu ligger hon här bredvid mig och slappar ;D
Köpte föresten ett nytt halsband åt henne :) Ett skinn, jag tycker att det är ganska fint :)

Nej, nu börjar jag bli så hungrig så jag vet inte vad jag ska ta mig till :S
ska säga till mamma att hon får börja med maten :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0