Günaydin .

Ja nu var det måndag igen.. Var i och för sig på bara en lektion, hände lite saker så jag ville fara hem.. Hade inte så stor lust till att stå och lipa framför varenda kotte på skolan : /   Men men..
Mamma och jag är väldigt sugna på att köpa 2 vääldigt sööta Jack Russel Terriers ;) Ska nog ringa dit efter 17 och höra om dom små krabaterna fortfarande är kvar :P Ja, nu kan man ju undra varför just jag ska ta och ringa dit bort. Men såhär är det : Min mamma är för feg för att kunna ringa dit ;D hahahah :P Skulle kännas så himla bra att få ha en liten hund vid sin sida igen.. Saknaden efter Wille är helt otrolig. Vet inte vad jag ska ta mig till utan honom.. Allt känns så tomt . Sen jag kommit hem så har jag flera gånger satt på mig jackan och tänkt på ut med honom. Varje gång så har mamma kommit fram och frågat vars jag ska.. Då inser man för tusende gången att man är påväg ut med hunden.. Känns så jävla dumt och vara påväg ut med en hund som inte ens finns kvar nå mera... Får se när han kommer tillbaka, som pulver i en kruka... :'( .. Hmm.. Låter dumt att säga så, men är det inte så det är ? 
Men men.. Man får försöka gå vidare.. Visst, en ny hund kan inte ta Willes plats , men det kanske kan lindra smärtan lite?  Mamma och jag planerade att börja gå på Agility. Ja jag vet att man inte ska börja förrän hunden har blivit ett. Men man kan ju bara gå dit och kolla, hundarna får titta på och dom lär sig att umgås med andra hundar :) Smart, eller hur ? ;) Heheh
Nej, nu vill jag ha tillbaka min egna dator! Jag blir snart tokig utan den! .. :(
Kan inte tiden gå fortare, typ så att det blir sommar.. Typ NU! Vill till Marmaris.. Reco säger att jag ska ta med en vän åt hans vän .. :P Fyy fan .. Typ para ihop en av mina kompisar med en turk som hon sen kanske inte ens tycker om :S Nej tack! Julia kommer så klart med! Det är ett som är säkert ! ;) Hon ska komma och träffa sin Ahmet!! ;)
Julia och Jag är fan kungarnas kung ! ;) Det är ett som är säkert ! ;D Hehehe
Saknar fan den bruden ! Får väl ta och åka till Piteå så att man får träffas lite :)
Nå, nu vill bror min sitta vid sin dator :)
ryyyk en ryykkk .. MMMM MIGROS.!!! ....

öpmek /Sandra

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0